(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Butun dunyoda mamalakatlarida quyosh panellarini muqobil energiya manbai sifatida joylashtirish va ulardan foydalanishda sezilarli o’zgarishlar kuzatilmoqda. Quyosh panellarini hududlarga joylashtirishda ikki bosqichli burchak usulidan foydalanish ko’rib chiqiladi.