(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Maqolada o’quvchilarga ta’lim berish bilan bir qatorda tarbiya berish ham muhim ekanligi, bu borada qanday metodlarga tayanish kerakligi va tarbiya metodlarining mohiyati ochib berilgan.