(untitled) (E Conference Zone, 2022)
ushbu ilmiy maqolada nitrat ammoniy ishlab chiqarish xom ashyolari, amoniy nitrat suyuqlanmasini hosil qilish va qanday qilib nitrat ammoniy suyuqlanmasi va glaukonit qo’shimchasi asosida barqarorlashgan ammiakli selitra olish texnologiyasi haqida ma’lumotlar keltirilgan