(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimidagi innovatsion jarayonlar va ularning o’ziga xos xususiyatlari bayon qilingan. SHuningdek, O’zbekistonda innovatsion jarayonlar, ularning ta’lim jarayonidagi o’rni tahlil qilingan.