(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida O‘quvchilarni jismoiy tarbiya darsiga va sportga qiziqtirish muammolari, O‘quvhilar harakati va sport mashg‘ulotlari jarayonida psixikasini rejalashtirish asosida o‘zini - o‘zi boshqarish, takomillashtirish imkoniyatlarini kengaytirishni pedagogik jixatlari haqida fikr yuritildi.