(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolallarda sog’lom turmush tarzini shakllantirishda o’yin va o’yinchoqlarning ahamiyati, o’ziga xos xususiyatlari haqida ,bolaning jismoniy nagruzkalari,o’yinlarning nutqining rivojiga ta’siri,fikrlash qobiliyati o’sishi,xulqi,oliy nerv sistemasi,psixikasining rivojlanishiga ta’siri haqida so’z bordi.