(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Миллий Архивида сақланаётган Р-86 Ўз ССР М.И.Қ фонди рўйхатлари таҳлил этилган. Шунингдек, фонд рўйхатлари,ҳужжат турлари, тили, алифбоси, ўлчамлари ташқи таҳлил методи асосида кўриб чиқилди.