(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada avtomobillarda energiya tejamkor yengil avtomobillarni tanlash, hamda siqilgan va suyultirilgan gazlardan foydalanishning eng asosiy samaradorlik ko’rsatgichlari keltirib o’tilgan