(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Oliy tibbiy ta’limning yangi talablariga moslashtirilgan fizikaning matematika bilan integrativmodulli kursi xarakterlanadi. Shuning uchun tibbiyot talabalariga fizika va matematika ta’limining ahamiyatini ko’rib chiqish lozim. Fizika va matematikaning nazariy va klinik fanlar bilan integratsiyalashuvini yo‘lga qo‘yish muhim.