(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ҳозирги даврга келиб мамлакатимизда жамият ҳаётини янгилашда жараёнда барча соҳаларда туб ислоҳотлар амалга оширилмоқда. Мамлакатда янгиланган фуқаролик жамияти ва ҳуқуқий давлат қуриш асосий стратегик пировард мақсад сифатида эълон қилинди. Кейинги йиллардаги ўзгаришлардан кўриниб турибдики, янги жамият қуриш ислоҳотлари тобора чуқурлашиб бормоқда, улар ривожланган давлат ва фуқаролик жамияти қурилишининг барча йўналишлари ва турли жиҳатларини қамраб олмоқда