(untitled) (E Conference Zone, 2022)
XX asr milliy istiqlolchilik harakatining ahamiyati, Madaminbekning qo’rboshilik faoliyati, o’lka mustaqilligi uchun kurashgan qo’rboshilar, madaminbekning hayotiy va harbiy faoliyati, Madaminbek jasorati va fojeasi, milliy tariximizda Madaminbekning tutgan o’rni va roli.