(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada chizma geometriyadan qiyin oʻzlashtiriladigan mavzularning animatsiyali eletron oʻquv qoʻllanmalarini yaratish metodikasi, chizma geometriya va muhandislik grafikasi fanidan chizmalarni tuzish, proeksiyalash metodi, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini ta‘lim jarayoniga keng ko’lamda joriy qilish, chizma geometriya va muhandislik grafikasi fanini o`zlashtirish samaradorligini oshirishda elektron o`quv-uslubiy majmualarda 3D animatsiyalardan foydalanish haqida to’liq bayon etilgan.