(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Aholi oʻrtasida yilqichilikga boʻlgan munosabatni tubdan oʻzgartirish yilqichilik haqida kerakli va foydali maslahatlarni berib aholini yilqichilikga boʻlgan qiziqishini oshirish.Yilqichilikni qishloq xoʻjaligida va sport sohasida rivojlantirish yoʻllarini aholiga yetkazib berish. Aholi oʻrtasida yilqichilikn ommalashtirish.