(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада мустақиллик даврининг охирги йилларида суратга олинган комедия жанридаги фильмлар борасида сўз юритилади. Унда режиссёр Жаҳонгир Ахмедовнинг кинокомедиялари - “Тундан тонггача”(1-2) ҳамда “Тилим қурсин”(1-2) фильмлари ўзаро узвийликда ҳамда қиёсий таҳлил этилиб, фильмларнинг бадиий ҳамда ғоявий хусусиятлари, ижодий компонентларнинг ютуқлари ҳамда бугунги кинематографиямизда тутган ўрни борасида муҳим фикрлар билдирилган