(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Boshlang`ich sinf o`quvchilarining qobiliyatlarini rivojlantirish, hamisha dolzarb mavzulardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada boshlang`ich sinf darslarida interaktiv metodlarni qo`llagan holda o`quvchilarning ijobiy qobiliyatlarini rivojlantirishning zamonaviy usul va metodlari haqida so`z boradi.