(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada grafik savodxonlikni egallashda talabalar tomonidan yo‘l qo‘yiladigan tipik xatolar va ularning oldini olishda xatoga yo‘l qo‘yishga moyillik yaratuvchi vazifalardan foydalanish masalasi yoritilgan.