(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Xalq tabobatida o`n ikki barmoq ichak yarasi kasalligini davolash uchun ishlatilatilib, qora andiz preparatlari va efir moyi yallig`lanishga qarshi, antiseptik va gijja haydovchi ta’sirga ega vosita sifatida qo’llanilishi yoritilgan.