(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Hozirgi kunda butun dunyoda hamda O‘zbekistonda oziq-ovqat tanqisligi sharoitida qimmatbaho don ekini hisoblangan arpani yetishitirish masalasi dolzarb masalalardan biri hisoblanadi. Shuning sababli pivobop arpa navlari donini fizik-texnologik xususiyatlarini tadqiq qilish bo‘yicha ilmiy adabiyotlar tahlil qilindi.