(untitled) (E Conference Zone, 2022)
An’anaviy ta’lim texnologiyalari o’quvchilarga tugallangan shaklda uzatiladigan va assimilyatsiyani takrorlash uchun mo’ljallangan bilimlarni etkazish va harakat usullarini tavsiflashga qaratilgan. Innovatsion ta’lim texnologiyalari o’qituvchini bunday harakatlar, uslublar va tashkil etish shakllaridan foydalanishga yo’naltiradi. Bunday texnologiyalarni ishlab chiqish va amalga oshirish yo’nalishlari o`rganilgan.