(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada Ingliz va ozbek tillarida Kimyo tehnologiyaga oid sozlarning tipologig taxlili haqida so`z yuritilib, til va uni o’rganishda foydalaniladigan zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan bir nechtasi yoritib berilgan.