(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun gimnastikaning ahamiyati, ularning o’sish va rivojlanishida jismoniy mashqlarning o’rni, o’tkazish metodlari haqida fikr yuritiladi.