(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada o‘zbek xalq og‘zaki ijodi, uning yozma adabiyot bilan o‘zaro munosabti, o‘zbek xalq ertaklarining janr xususiyatlari, poetikasi tahlil qilingan. Shuningdek, folklor janrlarining bola tarbiyasidagi ahamiyati hamda ertaklarning turli ko‘rinishdagi ta’sirlari haqida so‘z yuritilgan.