(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada sho`r tuproqlarda qalampiryalpiz o`simligini ko`paytirish usullari haqida ma`lumot berilgan.Qalampiryalpiz asosan yaxshi tuproqlarda o`sishga moslashgan o`simlik hisoblanadi.Qalampiryalpizni sho`r tuproqlarda ko`paytirish qiyin.Maqolada sho`r tuproqlarda qalampiryalpizni ko`paytirish usullari haqida ma`lumot keltirilgan.Qalampiryalpizdan meditsina,farmosevtika,kulinariya va sanoatda keng foydalaniladi.Asosan farmosevtikada mentol va efir olinadi.