(untitled) (E Conference Zone, 2022)
«Саломатлик туман бойлик» дегани доно халқимизнинг оддий ҳикматларидан эмас. Мамлакатимиз ўқувчи ёшларининг саломатлиги уларнинг шахсий иши эмаслигини англатиш, соғлом турмуш тарзи жисмоний маданиятининг етакчи вазифаларидан биридир.