(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada induktiv datchik ishchi organning harakatini u bilan bevosita aloqa qilmasdan boshqarish uchun mo’ljallanganligi, datchiklarni qo’llash doirasi asosan ularning yuqori ishonchliligi va tashqi omillarga chidamliligi bilan belgilanishi atroflicha yoritib o’tilgan. Bundan tashqati maqolada induktiv datchikning ishlash prinspi, strukturasi, afzallik va kamchiliklariga atroflicha to’xtalib o’tilgan