(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada “tarixiy ong” va “tarixiy xotira” tushunchalarining mazmun-mohiyati, o`quvchilarning tarixiy ong va tarixiy xotirani rivojlantirishda milliy o`zlikni anlash integratsiyasi bo`yicha fikr-mulohazalar taqdim qilingan.