(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Индивиднинг ҳар қандай ҳаракат фаолияти унинг организмини маълум даражадаги қувват(энергия)ни сарфлашга сабаб бўлади. Чунки, ҳаракатни бажариш учун унинг белги ланган органлари иш бажаради. Оқибати организм маълум даражадаги жисмоний юкланди, иш бажарди деб тушинилади.