(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ёшни даврлаш маълум даражада шартли ва унинг ўзиш фазалари орасидаги тахминий чегараларни ўрнатиш имконини беради, чунки ҳар бир ёш даврида жисмоний тарбия ўзиниг фарқли томонларига эга. Организмнинг ёшга хос хусусиятлари кўп жихатдани жисмоний тарбия мазмуни ва усулиятини белгилаб беради, бу ерда ёшни олган холда воситалар танлайди, йўл қўйиладиган юкламалар ва талаб меёрлари аниқланади