(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақола “Оғир ва ўта оғир жиноятлар бўйича ҳодиса содир бўлган жойни кўздан кечиришнинг ташкилий-ҳуқуқий жиҳатларини такомиллаштириш” юзасидан фикр-мулоҳазалар юритилган бўлиб, унда жиноятларнинг таснифланиши, ҳодиса содир бўлган жойини кўздан кечириш тергов ҳаракатини ўтказишнинг ҳуқуқий асослари ва тартиби ҳамда тергов ҳаракатини ўтказишда қўлланилиши мумкин бўлган илмий-техник воситалар ва методлар, ҳодиса содир бўлган жойда жиноят излари билан ишлаш қоидалари, оғир ва ўта оғир жиноят турлари бўйича далилларни қидириб топиш усуллари ҳақидаги маълумотлар таҳлил қилинган