(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Мақолада малакатимиз олий ўқув юртлари талабаларини мусиқа таълими фанини ўқитиш ва замонавий таълимнинг моделини яратиш билан боғлиқ масалалар хақида фикр юритилди