(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola ona tilidan ta’lim mazmunini moddiylashtirish shakllari. Ta’lim mazmuni murakkab hodisa bo‘lganligi uchun ta’lim jarayoniga olib kirgunga qadar ularga pedagogik ishlov beriladi. Avvalo, darslik mualliflari ta’lim mazmuniga ishlov berib, uni o‘quv materiali shakliga olib kelishadi: ta’rif, aniqlik, qoidalarni bolalaming yoshi, tayyorgarligi, bilish imkoniyatlariga moslashtirilishi haqida.