(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatidagi Buddaviylik majmualari, Dalvarzintepa - Kushon podshohlarining qarorgohi, ayritom frizi, qirq-Qiz qalʼasi haqida ma’lumotlar berilgan.