(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada tug‘ruqdan keyingi onalarda kechayotgan depressiyalarni hamda depressiyalarning keltirib chiqaradigan omillari, belgilarini aniqlash maqsad qilib olingan. Maqolada asosan bir yoshgacha farzandi bor bemorlar tanlab olindi hamda o’rganildi. Tadqiqot muammosini ochib berishda Edinburg shkalasi metodi asosida aniqlandi va depressiyani oldini olish hamda davolash usullari tavsiya etildi.