(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Axloq shaxs tarbiyasiga kompleks yondashuvning ajralmas qismidir. Axloq - bu shaxsning jamiyatdagi xulq-atvor qoidalarini bajarishini ta’minlaydigan ma’naviy va ma’naviy fazilatlar yig’indisidir. Xulq-atvor madaniyatini shakllantirish bo’yicha ishlarni rejalashtirish qobiliyati, axloqiy tarbiyaning yo’llari va vositalarini ishlab chiqish va amaliyotga tadbiq eta olish