(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Hindistonda demokratik tamoyillarning ilk elementlari qaror topishi uzoq tarixiy davrlarga borib taqaladi. Zamonaviy davrda Hindistonda demokratik tamoyillarning rivojalanib borishi mustqillik yillaridan to bugungi kunga qadar davom etgan deyarli yarim asrni qamrab oladi.