(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Makolada Zhanubiy Orolbiyi sharoitida mayda sut emizuvchilar mesophyll turlar populationalaring ecologik tuzilishi dinasasi ҳusiyatlarini ўrganish natizalari keltyrilgan. Maida sut emizuvchilar tadqikotda bioindicator бўlib khizmat қiladi. Atrof-muҳit sharoitlari mayda sut emizuvchilar misolida tabii ekotizmlar ananawiy ravishda namunaviy objectilar sifatida keng қўllanilar.