(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Bu maqola bugungi kunda jamiyatimizda, oilada va ilm-fanda yosh xotin-qizlarning tutgan o’rni va ayollarimiz uchun yaratilayotgan yangi imkoniyatlarga bag’ishlanadi.