(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada yengil atletika sportining disk uloqtirish turi texnikasi hamda uni o‘rgatish metodikasi va sportchilar bilan qanday mashg‘ulot olib borish haqida yoritilgan