(untitled) (E Conference Zone, 2023)
Bolani tarbiyalashning eng muhim vazifalaridan biri uning aqlini rivojlantirish, yangi narsalarni o’rganishga imkon beradigan shunday aqliy qobiliyat va qobiliyatlarni shakllantirishdir. Ta’lim tizimi bolaga jamiyatning yangi sharoitlariga muvaffaqiyatli moslashish imkonini beradigan bilim, ko’nikma va ko’nikmalarni egallashga yordam berishi kerak.