(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada she’rning inson hayotidagi o’rni qanchalik ekanligi, uning xususiyatlari haqida so’z boradi va shu o’rinda Abdurahmon Jomiy, Ahmad tabibiy va Alisher navoiylarning she’r haqidagi fikrlari keltirilgan. Xususan, Erkin Vohidovning She’r haqidagi chizgilari tahlil etilgan.