(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada malaka oshirishdagi o’qituvchilarning kasbiy kompetentlik mezonlarini tarbiyalashda ma’naviy merosdan foydalanishning ahamiyati, o’rni, shakl va usullari hamda vositalari o’qituvchilar bilan malaka oshirish kurslarida o’tkaziladigan tadbirlar, ularning o’qituvchi kasbiy sifatlarini tarbiyalashidagi pedagogik ahamiyati va o’rni haqida fikr yuritilgan.