(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада вояга етмаганлар ва ёшлар ўртасида ҳуқуқбузарликлар профилактикаси нспекторининг фаолиятининг тушунчаси, асосий хусусиятлари, мазкур фаолиятни тартибга солувчи нормалар ва уларни қўллаш амалиёти таҳ