(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim modelining Milliy konsepsiyasi, mazkur modelning zamonaviyligi jihatidan o‘ziga xosligi, ta’lim tizimida imkoniyati cheklangan bolalar ta’lim olishida uzluksizlikni ta’minlash muammolari xususida fikrlar berilgan