(untitled) (E Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада муаллиф томонидан халқ таълими тизимидаги мактабларни текшириш ҳаддан зиёд кўпайиб кетгганлиги, халқ таълими тизими муассасаларини молиялаштириш ва моддий-техник таъминлаш механизмининг мукаммал эмаслиги, умумтаълим муассасалари фаолиятидаги очиқлик ва шаффофлик даражасининг етарли даражада эмаслиги каби муҳим муаммолар ёритилган ва уларнинг ҳал этилиш юзасидан ечимлар берилган.