KOSHINING INTEGRAL FORMULASI VA UNING TATBIQLARI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola ba`zi analitik (golomorf) funksiyalarning integralini hisoblashda Koshining integral formulasidan foydalanib topishga bag`ishlangan