OLIY TA’LIM TIZIMIDA TALABALAR BILIMINI TA’MINLOVCHI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimidagi innovatsion jarayonlar va ularning o’ziga xos xususiyatlari bayon qilingan. SHuningdek, O’zbekistonda innovatsion jarayonlar, ularning ta’lim jarayonidagi o’rni tahlil qilingan.