ASHTARXONIY UBAYDULLAXON (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada Buxoro xonligining Ashtarxoniy hukmdorlaridan bo‘lgan Ubaydullaxonning siyosiy va ijtimoiy sohada amalga oshirgan ishlariga tavsif berilgan. Hamda real hokimyatga ega bo‘lgan so‘nggi Ashtarxoniy hukmdor sifatida tasvirlangan