SHAHAR SHAROITI UCHUN ENERGIYA TEJAMKOR YENGIL AVTOMOBIL TANLASH USLUBI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada avtomobillarda energiya tejamkor yengil avtomobillarni tanlash, hamda siqilgan va suyultirilgan gazlardan foydalanishning eng asosiy samaradorlik ko’rsatgichlari keltirib o’tilgan