FOREL BALIG‘I JIGARI EKSTRAKTINI QORAKO‘L QO‘ZILARI QONINING BIOKIMYOVIY KO‘RSATKICHLARIGA TA’SIRI (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada forel baliq jigaridan tayyorlangan to‘qima preparatini qorako‘l qo‘zilari qonining biokimyoviy ko‘rsatkichlariga ta’sirini o‘rganish maqsadida, belgilangan talablar asosida tajriba uchun tayyorlangan qo‘zilarga yuborib tadqiqotlar o‘tkazilgan va olingan natijalari bayon qilingan.