NASOS STANSIYALARI UCHUN INTELEKTUAL O`LCHASH ASBOBLARI (E Conference Zone, 2022)
Nasos stansiyalari va yuqori quvvatli nasoslarni intelektual, aniqlik darajasi yuqori o`lchash asboblari orqali nazorat qilishimiz mumkin. Quyida Intelektual o`lchash asboblari, intelektual sarf o`lchagich, intelektual bosim o`lchagich, ultratovushli urovnomer, mikroprotsessorli mikrokontrollerlarning xarakteristikasi, ishlatilish vazifalari haqida bayon qilingan.